Privatlån

Allmänt om Privatlån

Här på smslåndirekt.nu försöker vi ständigt att hålla oss uppdaterade om nya långivare som kan hjälpa dig som besöker våran sida att hitta ett privatlån/smslån som passar dina behov så att du kan göra det du vill utan att behöva känna att det blir för dyrt och det är därför vår jämförelse sida finns. För DIG!

Vi kan ibland missa något och om det händer ber vi dig att du kontaktar oss så att vi kan rätta till felet så fort som möjligt då det inte är våran avsikt att du ska behöva leta efter informationen själv utan vi vill att du alltid ska kunna känna dig säkert på informationen vi tillhandahåller dig om sms lån eller privatlån.

Privatlån vet dem flesta vad det är men bara för säkerhetsskull så vill vi kort berätta om vad det innebär och sådant du bör känna till.

Ett privatlån är ett lån som du tar personligen antingen från en bank eller ett finansinstitut och där du binder dig att betala en viss ränta och var beredd på att den räntan kan ändras om inget annat anges i avtalet. Om du har betalningsanmärkningar så blir det svårare att få ett lån och om du fortfarande har ett skuldsaldo hos kronofogden så är det i stort sett omöjligt att ta ett lån.  Men för dig med betalningsanmärkningar men utan skuldsaldo finns det utvägar som tur är då det finns kreditinstitut som accepterar att du har betalningsanmärkningar och all info om dessa hittar du på vår startsida om du använder vårt jämförelse verktyg.